Stichter EK BEAUTY
Erengul Gonca

trotse oprichter van EK BEAUTY, is sinds 2012 bezig met verschillende opleidingen die ze gevolgd heeft in meerdere landen zoals; Turkije, Dubai, Duitsland, België, Nederland, Spanje door heel Europa dus!

In 2014 heeft ze haar droom waargemaakt en is ze afgestudeerd als schoonheidsspecialiste, waarna ze meteen aan de slag ging met haar eigen zaak. 4 jaar lang voerde ze haar hobby/passie thuis uit, wat een groot succes bleek te zijn. Het succes moedigde haar aan om een beauty salon te openen in het hartje van Antwerpen.

Deze bevind zich in op de tweede verdieping, boven het fashion kledingwinkel GALA gelegen op het gelijkvloers van het pand. Op deze manier kunnen onze klanten voor of na hun behandeling bij EK BEAUTY, ook nog eens winkelen en volledig genieten van hun dag!

Wat is het verschil tussen huidverbetering en huidverzorging?
Er is nogal eens wat verwarring over deze begrippen, daarom hier de uitleg. Huidverbetering en huidverzorging worden vaak in één adem genoemd. Dit is erg jammer, want de verschillen zijn aanzienlijk. De meeste schoonheidsspecialisten werken voornamelijk met huidverzorging. Je huid wordt geconditioneerd met verzorgende maskers en/of ontspannende massages. Onzuiverheden verwijderen, basis behandelingen en luxe behandelingen. Je huid wordt meer glad en soepel gehouden. Natuurlijk zie je resultaat, maar dit zal meer in de eerste paar dagen na de behandeling zichtbaar zijn en niet langdurig !
 
Wil je echt je huid verbeteren en/of verjongen, dan kunt je je huid beter laten behandelen als huidverbetering o.a pigmentvlekken, minder rimpels, couperose, acne, grove poriën, rosacea (eczeem) worden namelijk met huidverzorging alleen niet opgelost. Huidverbetering is gericht op het herstellen en het verbeteren van je huid. De producten waarmee EK BEAUTY werkt ( IMAGE SKINCARE ) hebben een hoge concentratie aan werkstoffen, zuren waardoor de huid op een natuurlijke manier positief wordt beïnvloed. Het zichtbare resultaat van deze behandelingen is vaak verbazingwekkend. Dit gebeurt enkel met huidverbetering!

Stap 1

Stap 2

Stap 3

Sluit Menu
×
×

Winkelmand